Cautare

16997 de rezultate pentru "locuri de munca bucuresti armata" (3.07 secunde)
Angajatorii din sase state ale Uniunii Europene (UE) ofera 614 locuri de munca pentru lucratorii romani, prin reteaua Eures, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
La intalnirea de la sfarsitul saptamanii trecute dintre Guvern si prefecti a fost luata in discutie problema deficitului de muncitori existenta in special in sectorul de constructii, dar si in mediul rural.
'Imi cer scuze, fata de colegii senatori si fata de distinsii invitati de la balcon (generali si alti ofiteri in rezerva - n.n.), ca nu voi folosi si apelativul "domnule general", chiar daca v-au cazut patru stele pe umar, chiar daca aveti pieptul plin de decoratii, chiar daca aveti CV-ul plin de doctorate in stiinte juridice si militare, intrucat, pe de o parte, dupa stiinta mea, ca militar activ nu ati condus nici macar un pluton, iar, pe de alta parte, as savarsi o impietate la adresa unor personalitati ilustre ce au obtinut pe merit acest grad militar suprem, de la Hanibal, Cezar si Napoleon Bonaparte, pana la marii si bravii nostri generali Eremia Grigorescu, Constantin Prezan, Alexandru Averescu si altii, care n-au astazi nici macar dreptul postum sa le pomenim numele si renumele.
De ce tinerii romani refuza sa munceasca (Autor: ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca, in contextul actualei crize, o problema majora atat pentru Romania, cat si pentru ansamblul Uniunii Europene este cea a locurilor de munca.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. Totusi, unii o vad si ca un mod de a câstiga bani.„Planuiesc sa ma angajez.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. Totusi, unii o vad si ca un mod de a câstiga bani.„Planuiesc sa ma angajez.
In primele zece luni ale acestui, an la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati, au fost inregistrate 48.500 de noi contracte individuale de munca, in timp ce 45.000 de contracte au incetat.
AJOFM isi propune ca in urmatoarea perioada de timp sa atraga 715 cursanti in programele de formare profesionala. Asta pentru a acoperi intr-o oarecare masura deficienta de care se fac raspunzatoare firmele ce refuza sa-si specializeze personalul.
Lipsa locurilor de munca pentru tineri-un fenomen social la scara mondiala, pe care o puteti citi in continuare.
Dorim sa propunem plata TVA la incasare pentru firmele cu cifra de afaceri mai mica de 500.000 euro Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca a informat institutiile financiare internationale asupra intentiilor Guvernului de a propune plata TVA la incasare pentru firmele cu cifra de afaceri mai mica de 500.000 euro, cu conditia ca derularea decontarilor sa se faca numai prin sistemul bancar.
Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a anuntat ca parlamentarii acestei formatiuni vor initia un pachet de legi de completare a programului de iesire din criza. Acest pachet va avea patru sau cinci legi de baza, pe care PSD le doreste adoptate pana la finele acestui an.
Neil Kearney, presedintele Federatiei Sindicatelor din textile, imbracaminte si piele (FSI), a declarat presei ca "30 de milioane de locuri de munca vor migra spre Chin " dupa incetarea sistemului de cote la textile. "Se apreciaza ca 30 de milioane de locuri de munca vor fi afectate.
In vestul Europei, agricultura nu mai reprezinta o sursa de dezvoltare economica, iar expansiunea agriculturii a fost temperata prin adoptarea politicilor comunitare vizind reducerea supraproductiei, alinierea la preturile pietei mondiale si integrarea elementelor de protectia mediului in programele de sprijinire a fermierilor.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford.
Pe masura ce Europa Centrala si de Est devine un competitor tot mai serios pentru China in privinta fortei de munca ieftine, investitorii straini se reorienteaza spre aceasta zona, arata un studiu referitor la atractivitatea afacerilor derulate in Europa realizat de compania Ernest&Young.
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
google-analytics.com